Inspecties

Inspectie op locatie

Toezicht houden of mensen controleren is nooit echt leuk. Het moeten controleren van medewerkers, huurders of onderaannemers is echter wel noodzakelijk om de kwaliteit van uw bedrijfsprocessen optimaal te houden. Worden alle voorschriften gevolgd? Is er ergens kans op schade? Met de inspectietool van Opinionmeter kunt u eenvoudig en met realtime verslaglegging uw inspecties op locatie uitvoeren.

Alle gegevens die u vroeger op papier verzamelde, worden vertaald naar een online checklist. De checklist kan overal ingevuld worden. Ook als er geen internetverbinding is.

Realtime rapportage

Nadat een inspectieonderzoek is afgerond, is de rapportage direct zichtbaar op kantoor. E-mailalerts kunnen worden ingesteld als op één van de locaties een lage score ingevuld wordt: de betreffende verantwoordelijke krijgt een mail en kan direct actie ondernemen.

Door het op deze manier in kaart brengen van de bedrijfsprocessen krijgt niet alleen het management maar ook de direct verantwoordelijke en de mensen op de werkvloer een heel goed beeld van wat er nu echt speelt. Zaken komen sneller boven tafel en er kan sneller en adequaat actie ondernomen worden. Dit is niet alleen goed voor de efficiëncy maar ook de veiligheid op de werkvloer.

Verzamel cruciale informatie van uw bedrijfsproces: overal en op elk moment

Dynamisch en veelzijdig

Bij het samenstellen van de online checklist voor uw inspectie wordt, in nauw overleg, eerst goed bepaald welke items aan de orde moeten komen. Daarbij wordt meteen inzichtelijk gemaakt welke vervolgvragen getoond moeten worden bij bepaalde antwoorden. Zo ontstaat een dynamische checklist en worden alleen díe vragen getoond, die daadwerkelijk ingevuld moeten worden.

Foto’s en video’s
Er kunnen ook foto’s of zelfs video’s toegevoegd worden tijdens het opnemen van de inspectie. Dit scheelt veel tijd met het invullen, met een aantal foto’s wordt het verhaal veel duidelijker neergezet.

Digitale handtekening
Ter accordering van de inspectie kan binnen de app een (digitale) handtekening gezet worden. Zo wordt de authenticiteit van de opname vastgelegd.

U wilt ter plekke inspecteren en voortaan papierwerk tot een minimum beperken

Meer weten?

Wilt u ook weten hoe u inspecties op locaties efficiënter en papierloos kunt uitvoeren? Start dan nu met realtime afnemen van audits!

Stuur ons een e-mail of bel 010 – 307 6123 en wij helpen u graag op weg.

Waarom kiezen voor Opinionmeter?

Realtime meten en inzage in de resultaten: op maat rapportages, afgestemd op het niveau in de organisatie (management, teams), worden automatisch verstuurd.

Eenduidige vraagstelling en antwoordmogelijkheden: voor een optimaal vergelijk en benchmark, is het van belang dat de audits altijd op dezelfde manier uitgevoerd worden. Alleen dan is data vergelijkbaar.

Alerts bij een lage waardering: zodra op een item een lage socre wordt behaald, kan een waarschuwing verstuurd worden zodat direct actie ondernomen kan worden bij de betreffende afdeling.

Dataverzameling via meerdere kanalen: de vragenlijsten kunnen online afgenomen worden, maar ook op een tablet, mobiele telefoon (alles is cross platform). De tablet hoeft met onze app niet altijd met internet verbonden te zijn.

Alles binnen één platform: niet alleen inspecties, maar ook klanttevredenheids of medewerkertevredenheidsonderzoeken kunnen met de software uitgevoerd worden. Zo zit alles in één systeem en wordt vergelijken en uitvoeren van onderzoeken sneller en eenvoudiger.

Geen IT investeringen nodig: de software wordt geleverd op uw device of kan online (web-based) gebruikt worden.