Evenement onderzoek

Wat zeggen de bezoekers van uw event?

Met het grote aanbod van events, is het nodig om u te onderscheiden om bezoekers te trekken. En wat u ook aan promotie doet, mond-tot-mond reclame en positieve berichtgeving vanuit de bezoeker zelf werkt altijd nog het beste. Dus wilt u weten wat uw bezoeker vindt!

Onze software is flexibel inzetbaar, tijdens of direct na uw event. Of het nu gaat om een eendaags seminar, muziekfestival of een meerdaags evenement.

Zonder internetverbinding data verzamelen

Ook op locaties waar de internetverbinding niet goed of zelfs afwezig is, kunnen de vragenlijsten digitaal afgenomen worden. Zodra er weer verbinding is met het internet, maakt de app contact met onze servers en wordt alle data direct gesynchroniseerd. Deze resultaten worden dan ook meteen meengenomen in de realtime resultaten in het dashboard.

‘Wij willen dat het publiek met een goed gevoel naar huis gaat. Door te meten en tussentijds aanpassingen te doen, bereiken wij dit’. Dagmar van Stiphout, KNGU

Evaluatie onderzoek via social media

Na afloop van uw event kan via uw social media kanalen (Facebook, LinkedIn, Twitter) een kort evaluatie onderzoek verspreid worden onder uw bezoekers. Aan de hand van de reacties kunt u de balans opmaken en de actiepunten inventariseren voor een volgend event.

Korte evaluatie bij vertrek
Vraag uw bezoekers bij het vertrek van het event om even kort hun mening te geven. Deze vragen kunnen aangeboden worden via een tablet die in een zuil is geplaatst of een hostess vraagt de bezoekers mee te werken aan een kort onderzoek.

Wij regelen alles

Voor kortlopend evenement/evaluatie onderzoek bieden wij de mogelijkheid om de tablets (devices) te huren waar onze software op is geïnstalleerd. Wij werken graag met u samen bij het opzetten van de vragenlijst en de meest praktische uitvoer. Zo zorgen wij dus voor de opzet en technische ontsluiting van het onderzoek, inclusief de configuratie van de te leveren apparatuur. Na afloop van het evenement nemen wij de tablets weer in ontvangst en u ontvangt een uitgebreide rapportage met de onderzoeksresultaten.

Opinionmeter kan voor u een kort evaluatieonderzoek leveren

Meer weten?

Wilt u ook weten hoe uw bezoekers uw event hebben ervaren? Voer dan een event-/evaluatie onderzoek uit.

Stuur ons een e-mail of bel 010 – 307 6123 en wij helpen u graag op weg naar een verdere verbetering van uw dienstverlening.

Waarom kiezen voor Opinionmeter?

Realtime meten en inzage in de resultaten: op maat rapportages, afgestemd op het niveau in de organisatie (management, teams), worden automatisch verstuurd.

Alerts bij lage waardering: zodra een onvoldoende gegeven wordt, kan een waarschuwing verstuurd worden zodat direct actie ondernomen kan worden bij de betreffende klant.

Dataverzameling via meerdere kanalen: de vragenlijsten kunnen online afgenomen worden, maar ook op een tablet, mobiele telefoon (alles is cross platform).

Geen internetverbinding noodzakelijk: met de app is het mogelijk vragenlijsten af te nemen zonder dat een internet-/wifi verbinding noodzakelijk is.

Geen IT investeringen nodig: de software wordt geleverd op uw device of kan online (web-based) gebruikt worden. Heeft u geen device? Deze kunt u huren.