“"
' +31(0)10 - 742 03 80

EENVOUDIG EN GEAVANCEERD

Stel vragen aan iedereen, overal, waar dan ook en krijg realtime inzicht

Klantbeleving op zijn best

 

Onderzoeksmethoden die de mening vastleggen op het moment van de ervaring (Point-of-Experience)

 

Het is belangrijk om te begrijpen wat uw klant echt denkt over uw producten en diensten, op het moment dat zij het ervaren; niet dagen of weken later. Het Opinionmeter survey platform biedt realtime point-of-experience inzicht door middel van overzichtelijke rapportages en dashboards.

 

Uw klant ervaart uw product en merk via verschillende informatiebronnen, en op verschillende locaties. Onze software helpt u om een goede response te verzamelen en levert klant informatie gedurende alle contactmomenten van de ‘customer journey’.

 

Om alle contactmomenten van de klanten en de informatie die daar uit voortkomt inzichtelijk te krijgen, geeft onze software een totaal beeld hoe de klant het geheel ervaart. Of u nu een kleine non-profit organisatie bent of een groot bedrijf, de software van Opinionmeter’s verzamelt uw informatie realtime en levert inzicht om de juiste zakelijke beslissingen te nemen.

 

360 graden inzicht & analyses

De software van Opinionmeter heeft de unieke mogelijk om geavanceerd data analyses te maken van algemene en ruwe data. Dit resulteert in een uitgebreide 360 graden analyse.

 

Dit is een groot voordeel ten opzichte van de meeste survey software oplossingen.

Die kunnen alleen informatie verzamelen over een klein deel van de

contactmomenten met uw klanten.

Wanneer gemeten wordt op het Point-of-Experience wordt de meest betrouwbare reactie van de klant geregistreerd, namelijk de beleving van de klant op het moment dat er contact is.  Dankzij deze mogelijkheden leren we te luisteren naar klanten, medewerkers en concurrenten.

Point-of Experience beoordeling

 

De software van Opinionmeter verzamelt realtime beoordelingen van alle contactmoment met uw klanten, of dat nu in de winkel is of via mobiel of het internet. Onze software verzekert u van een innovatief en uitgebreid inzicht op klanttevredenheid, en dit alles binnen één totaal pakket.

 

Op maat gemaakte dashboards

 

Een dashboard verzamelt voor u alle realtime managementinformatie. Deze kan voor uw organisatie op maat gemaakt worden. Het dashboard is ten alle tijde op te roepen via onze webapplicatie. U kunt er ook voor kiezen om de beschikbare informatie periodiek aangeleverd te krijgen. U hoeft dan zelf niets te doen.

 

Trend Analyses

 

De nummer één doelstelling  van het meten van de klantbeleving is het verkrijgen van inzicht in de klanttevredenheid en het kunnen bepalen wat goed gaat en wat er verbeterd kan worden. De eerste en meest kritische beslissing is om van start te gaan met betrouwbare onderzoekssoftware. Dit levert u direct inzicht in trend analyses. Hierdoor kunt u weloverwogen zakelijke beslissingen nemen.

 

Direct ‘Satisfaction Alerts’

 

Het personeel dat direct contact heeft met uw klanten krijgt realtime meldingen wanneer een klant een negatieve beoordeling geeft. Deze realtime meldingen worden per e-mail verstuurd. Dit maakt het voor uw personeel of management mogelijk om direct te reageren, en daar waar nodig de klant tevreden te herstellen.

 

Benchmarken

 

Grote organisaties met meerdere locaties hebben de mogelijkheid om vragen af te stemmen op winkel, afdelings, managers en medewerkers niveau. Dit biedt de mogelijkheid om de totale organisatie onderling te vergelijken (benchmarken). Maar het is ook de mogelijk om in te spelen op individuele wensen van afdelingen. Denk daarbij aan een specifieke van vragen voor een bepaalde afdeling.

 

Geavanceerde Integratie

 

Uw informatie wilt u beschikbaar hebben wanneer en waar u het nodig heeft. De Surveymanager van Opinionmeter maakt het mogelijk om deze informatie aan te leveren aan de juiste personen, op het juiste moment in het juiste formaat. Of u nu gebruik maakt van onze geïntegreerde reportage tool of als u data in externe systemen wil importeren door middel van een API, ons platform is schaalbaar gebouwd.

 

Bezoekadres:

Rotterdam Braingate

Rivium Boulevard 301-320

2909 LK Capelle aan den IJssel

The Netherlands

 

Postadres:

Postbus 7242

3280 AA Numansdorp

The Netherlands

 

T: +31(0)10 742 03 80

' +31(0)10 - 742 03 80

' +31(0)10 - 742 03 80

a

' +31(0)10 - 742 03 80

a

' +31(0)10 - 742 03 80
' +31(0)10 - 742 03 80